Sunflower Yoga, de yogapraktijk van Willemien Lievense uit Middelburg

In mijn lessen staan de adem, ontspanning, zachtheid, tijd voor jezelf en bewegen met aandacht centraal. Spreekt dit je aan? Ik geef Hatha,  Restorative yogalessen en Mindful Bewegen & Meditatie lessen op verschillende locaties en tijdstippen in Middelburg en op verzoek ook op andere locaties. Verder geef ik op verzoek ook privé yogalessen en in de zomer geef ik yogalessen bij camping "Ons Buiten" in Oostkapelle.

Hatha yoga

Hatha yoga richt zich zowel op het lichaam als op de geest. Bij Hatha Yoga voeren we op een rustige, aandachtige manier bewegingen uit en nemen yogahoudingen aan. Ook doen we adem- en ontspanningsoefeningen. Lees meer over Hatha yoga bij Sunflower Yoga.

Restorative yoga

Restorative Yoga is een herstellende vorm van yoga waarbij je lang in de verschillende (zittende en liggende) yogahoudingen verblijft. Ongeveer 10 minuten (soms wel 15 minuten) per houding. Je lichaam krijgt zachte ondersteuning door dekens en kussens. Hiermee nodig je het lichaam uit om te verzachten, spanningen los te laten en diep te rusten, waardoor herstel kan plaatsvinden. Niet alleen je fysieke lichaam, maar het hele systeem van lichaam, geest, ziel. Lees meer over Restorative yoga bij Sunflower Yoga.

Workshops en andere activiteiten

Naast de wekelijkse lessen geef ik ook regelmatig workshops rond yoga, ademhaling en meditatie. Houd voor deze extra activiteiten de agenda van deze website in de gaten.

Wil je ervaren of Sunflower Yoga bij jou past?

Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of een proefles. De kosten van een proefles Hatha yoga zijn € 10,-- (in september zijn de proeflessen voor hatha yoga gratis) een proefles Restorative Yoga kost € 14,--. Instromen halverwege het seizoen behoort zeker tot de mogelijkheden, dus neem gerust contact op.

Sunflower Yoga is VYN-erkend

Zowel mijn opleiding tot yogadocent als mijn specialisaties zijn erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (kortweg (VYN).

Hoe gaat Sunflower Yoga om met de maatregelen rondom het Corona virus?
Het seizoen 2021/2022 is weer van start gegaan met met de yogalessen in de zaal bij Padma, in 't Pand en bij De Koster in Westkapelle!!!!

Dit probeer ik op een zo veilig mogelijke manier te doen, met inachtneming van de geldende regels, zodat iedereen zich welkom kan voelen.
En op zijn of haar manier yoga kan blijven beoefenen, danwel in de zaal of sinds 2 december ook weer via Zoom.
 

Protocol COVID-19 – afspraken zodat we yoga kunnen volgen:

Algemeen

 • Veiligheid en acceptatie van een ieder staat voorop zodat vooral ook kwetsbaren en ouderen zich welkom voelen.

 • Sunflower Yoga werkt met vaste groepen met zo min mogelijk doorloop.

 • Ook zijn mijn groepen nog steeds kleiner, dan voor Corona, zodat we voldoende afstand kunnen houden.

 • Door meer uren te huren heb ik meer tijd om tussen de lessen door de ruimte goed te ventileren, ook tijdens de lessen zorg ik voor goede
  ventilatie.

 • We houden bij komst, tijdens de les en bij vertrek 1,5 meter afstand van elkaar.

 • We volgen de RIVM basisregels.

 • Vanaf zaterdag 6 november 2021 is een QR-code of testbewijs nodig. Je hebt een QR-code nodig om deel te nemen aan de les (of een
  bewijs van vaccinatie, herstel van covid of een negatieve testbewijs).

 • Vanaf zondag 28 november 2021 worden er voorlopig geen avondlessen gegeven op dinsdag of donderdagavond. Wel is er een yogales via
  Zoom op donderdagavond van 19.15 tot 20.30 uur. Ook zijn er lessen op zaterdagmorgen waren de cursisten van de avondgroepen kunnen deelnemen.

 • Zie hiervoor ook het update van de Vereniging Yogadocenten Nederland.

 • Bij ziekte blijf svp thuis. Dat betekent: kom niet naar de les of workshop als je verkoudheidsklachten hebt of een huisgenoot hebt die ziek is.
  Neem bij twijfel even contact met me op.

 • Loop 1 voor 1 de zaal in en ook na de les weer uit. 

 • Neem bij voorkeur jouw eigen lesmateriaal mee zoals bv jouw mat, zitkussen, deken etc.
  Maak je gebruik van het aanwezige lesmateriaal dien je een grote handdoek/badlaken over de mat heen te leggen of een handdoek bij
  gebruik van kussens en bolsters.
   

Cursisten over de lessen bij Sunflower Yoga:

“Wij vinden de yogalessen van Willemien heel plezierig. Er is een aangename en ontspannen sfeer en er worden duidelijke aanwijzingen gegeven, met aandacht voor ieders mogelijkheden. Ons doel om wat soepeler te worden is gerealiseerd en gaan graag door met de lessen.”

“Vanaf 2011 volg ik yogalessen bij Willemien, in verschillende groepen en ervaar haar lessen als zeer aangenaam. Tijdens en na de lessen voel ik me heel prettig en kan ik me er van te voren al op verheugen. Willemien haar inlevingsvermogen is helpend, zo zie je geen enkele oefening als onmogelijk. Door haar humor is er geen plaats voor opgelegde zwaarwichtigheid en de stilte wordt zo af en toe op een aangename manier doorbroken.”

"Heerlijk ontspannen en voel in de lessen zo heel veel liefde voor mijn lichaam."

Sunflower Yoga en Privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Privacy wet in werking. Klik hier voor de privacyverklaring van Sunflower Yoga.