Sunflower Yoga, de yogapraktijk van Willemien Lievense uit Middelburg

In mijn lessen staan de adem, ontspanning, zachtheid, tijd voor jezelf en bewegen met aandacht centraal. Spreekt dit je aan? Ik geef Hatha,  Restorative yogalessen en Mindful Bewegen & Meditatie lessen op verschillende locaties en tijdstippen in Middelburg en op verzoek ook op andere locaties. Verder geef ik op verzoek ook privé yogalessen en in de zomer geef ik yogalessen op het strand van Westkapelle en op camping "Ons Buiten" in Oostkapelle.

Hoe gaat Sunflower Yoga om met de situatie rondom het Corona virus?

Door het Corona virus ben ik m.i.v. maandag 16 maart gestopt met het lesgeven aan groepen bij Padma en in 't Pand. Na de laatste update van de regering en het RIVM mag er vanaf 1 juli weer binnen yogales worden gegeven. Ik blijf deze berichten volgen, lees de adviezen van
mijn beroepsvereniging (Vereniging voor Yogadocenten Nederland (VYN)) en probeer dichtbij mijn eigen gevoel en verstand te blijven.


Momenteel geef ik een aantal lessen buiten en zal daar mee doorgaan tot het eind van dit seizoen (week van 6 t/m 10 juli). 

Vanaf 21 juli start er weer een zomer serie van 4 lessen op dinsdagavond binnen in de zaal bij Padma, voor mensen die niet op vakantie gaan

en wel willen blijven oefenen met yoga. Meer informatie vind je in de Agenda.

YOGALESSEN IN DE BUITENLUCHT:

Deze lessen zijn bedoeld voor mijn cursisten die hebben aangegeven daar interesse voor te hebben. Ze worden gegeven bij Padma achter op het middelste plein. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers met 1,5 meter afstand van elkaar. Ik heb klapstoeltjes, zo dat we staande en zittende oefeningen kunnen afwisselen. Deelnemers moeten van te voren aanmelden voor deze lessen. Zo weet ik wie er komen en hoeveel. Verder houden
we ons aan de richtlijnen van het RIVM voor buitensporten. De lessen zijn op:

maandagmorgen van 10.45 tot 12.00 uur.

dinsdagavond van 18.30 tot 19.45 uur.
donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur in een tuin in Kleverskerke.

vrijdagmorgen van 9.15 tot 10.30 uur. 

AAN DE DEELNEMERS AAN DE LES DONDERDAG 2 JULI HEB IK GISTEREN EEN MAIL GESTUURD, CHECK DUS VOOR MEER INFO JE EMAIL

Mocht dat niet lukken mag je me ook bellen of appen. Maar de les gaat vanavond door buiten of binnen, dat bekijken we ter plaatse.

Mocht je nog niet binnen willen oefenen, dan kun je gebruik maken van het filmpje wat ik gisteren verstuurd heb.

MOCHT HET WEER EEN KEER NIET MEE ZITTEN OM BUITEN TE OEFENEN, dan geef ik op deze pagina kort voor de les aan dat de les niet door kan gaan op die dag.

ONLINE YOGALESSEN:

Inmiddels heb ik al 14 Hatha Yogalessen en 10 Restorative Yogalessen opgenomen en verstuurd aan mijn cursisten en ga daar gewoon mee door tot aan de zomerstop. Mocht je niet met de buiten lessen mee kunnen of willen doen, dan kun je blijven oefenen met het filmpje. Of als er een les niet door kan gaan, dan heb je dus ook een filmpje om thuis mee te oefenen.

Ontspanning is en blijft broodnodig, wanneer je ontspannen bent kan het immuunsysteem optimaal zijn werk doen. 

Hatha yoga

Hatha yoga richt zich zowel op het lichaam als op de geest. Bij Hatha Yoga voeren we op een rustige, aandachtige manier bewegingen uit en nemen yogahoudingen aan. Ook doen we adem- en ontspanningsoefeningen. Lees meer over Hatha yoga bij Sunflower Yoga.

Restorative yoga

Restorative Yoga is een herstellende vorm van yoga waarbij je lang in de verschillende (zittende en liggende) yogahoudingen verblijft. Ongeveer 10 minuten (soms wel 15 minuten) per houding. Je lichaam krijgt zachte ondersteuning door dekens en kussens. Hiermee nodig je het lichaam uit om te verzachten, spanningen los te laten en diep te rusten, waardoor herstel kan plaatsvinden. Niet alleen je fysieke lichaam, maar het hele systeem van lichaam, geest, ziel. Lees meer over Restorative yoga bij Sunflower Yoga.

Workshops en andere activiteiten

Naast de wekelijkse lessen geef ik ook regelmatig workshops rond yoga, ademhaling en meditatie.

Sunflower Yoga heeft de Restorative Yogalessen verzorgt tijdens een retreat wat op 14, 15 en 16 juni 2019 werd gehouden in Domburg. Dit retreat werd georganiseerd door Brigitte Filippini, voor vrouwen met de ziekte van Hashimoto (een aandoening aan van de schildklier), www.revitaliseyourlife.nl.

Wil je ervaren of Sunflower Yoga bij jou past?

Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of een proefles. De kosten van een proefles Hatha yoga zijn € 10,50, (in september zijn de proeflessen voor hatha yoga gratis) een proefles Restorative Yoga kost € 13,--. Instromen halverwege het seizoen behoort zeker tot de mogelijkheden, dus neem gerust contact op.

Sunflower Yoga is VYN-erkend

Zowel mijn opleiding tot yogadocent als mijn specialisaties zijn erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (kortweg (VYN).

Sunflower Yoga en Privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Privacy wet in werking. Klik hier voor de privacyverklaring van Sunflower Yoga.

Cursisten over de lessen bij Sunflower Yoga:

“Wij vinden de yogalessen van Willemien heel plezierig. Er is een aangename en ontspannen sfeer en er worden duidelijke aanwijzingen gegeven, met aandacht voor ieders mogelijkheden. Ons doel om wat soepeler te worden is gerealiseerd en gaan graag door met de lessen.”

“Vanaf 2011 volg ik yogalessen bij Willemien, in verschillende groepen en ervaar haar lessen als zeer aangenaam. Tijdens en na de lessen voel ik me heel prettig en kan ik me er van te voren al op verheugen. Willemien haar inlevingsvermogen is helpend, zo zie je geen enkele oefening als onmogelijk. Door haar humor is er geen plaats voor opgelegde zwaarwichtigheid en de stilte wordt zo af en toe op een aangename manier doorbroken.”

"Heerlijk ontspannen en voel in de lessen zo heel veel liefde voor mijn lichaam."

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now