Sunflower Yoga, de yogapraktijk van Willemien Lievense uit Middelburg

In mijn lessen staan de adem, ontspanning, zachtheid, tijd voor jezelf en bewegen met aandacht centraal. Spreekt dit je aan? Ik geef Hatha,  Restorative yogalessen en Mindful Bewegen & Meditatie lessen op verschillende locaties en tijdstippen in Middelburg en op verzoek ook op andere locaties. Verder geef ik op verzoek ook privé yogalessen en in de zomer geef ik yogalessen bij camping "Ons Buiten" in Oostkapelle.

JUBILEUM

YOGAPRAKTIJK SUNFLOWER YOGA bestaat deze zomer (2021) 10 jaar!!!

En daar ben ik ontzettend blij mee en dankbaar voor. Om dit te vieren gaf ik een aantal gratis lessen voor mijn cursisten op 4 juli. In september en oktober zal ik nog een paar gratis jubileum lesen geven voor mijn cursisten. Blijf dus de agenda van deze site goed in de gaten houden, of mijn Facebook pagina, Willemien Lievense.

Hatha yoga

Hatha yoga richt zich zowel op het lichaam als op de geest. Bij Hatha Yoga voeren we op een rustige, aandachtige manier bewegingen uit en nemen yogahoudingen aan. Ook doen we adem- en ontspanningsoefeningen. Lees meer over Hatha yoga bij Sunflower Yoga.

Restorative yoga

Restorative Yoga is een herstellende vorm van yoga waarbij je lang in de verschillende (zittende en liggende) yogahoudingen verblijft. Ongeveer 10 minuten (soms wel 15 minuten) per houding. Je lichaam krijgt zachte ondersteuning door dekens en kussens. Hiermee nodig je het lichaam uit om te verzachten, spanningen los te laten en diep te rusten, waardoor herstel kan plaatsvinden. Niet alleen je fysieke lichaam, maar het hele systeem van lichaam, geest, ziel. Lees meer over Restorative yoga bij Sunflower Yoga.

Workshops en andere activiteiten

Naast de wekelijkse lessen geef ik ook regelmatig workshops rond yoga, ademhaling en meditatie. Houd voor deze extra activiteiten de agenda van deze website in de gaten.

Wil je ervaren of Sunflower Yoga bij jou past?

Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of een proefles. De kosten van een proefles Hatha yoga zijn € 10,50, (in september zijn de proeflessen voor hatha yoga gratis) een proefles Restorative Yoga kost € 13,--. Instromen halverwege het seizoen behoort zeker tot de mogelijkheden, dus neem gerust contact op.

Sunflower Yoga is VYN-erkend

Zowel mijn opleiding tot yogadocent als mijn specialisaties zijn erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (kortweg (VYN).

Sunflower Yoga en Privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Privacy wet in werking. Klik hier voor de privacyverklaring van Sunflower Yoga.

Cursisten over de lessen bij Sunflower Yoga:

“Wij vinden de yogalessen van Willemien heel plezierig. Er is een aangename en ontspannen sfeer en er worden duidelijke aanwijzingen gegeven, met aandacht voor ieders mogelijkheden. Ons doel om wat soepeler te worden is gerealiseerd en gaan graag door met de lessen.”

“Vanaf 2011 volg ik yogalessen bij Willemien, in verschillende groepen en ervaar haar lessen als zeer aangenaam. Tijdens en na de lessen voel ik me heel prettig en kan ik me er van te voren al op verheugen. Willemien haar inlevingsvermogen is helpend, zo zie je geen enkele oefening als onmogelijk. Door haar humor is er geen plaats voor opgelegde zwaarwichtigheid en de stilte wordt zo af en toe op een aangename manier doorbroken.”

"Heerlijk ontspannen en voel in de lessen zo heel veel liefde voor mijn lichaam."

Hoe gaat Sunflower Yoga om met de maatregelen rondom het Corona virus?
Vanaf 7 juni weer yogalessen in de zaal bij Padma en in 't Pand!!!!
Daarbij blijven de volgende regels van toepassing:

- bij ziekte, verkoudheid, koorts, blijf a.u.b. thuis. Heb ik hier twijfels over en kom je naar de les, mag ik je in overleg weigeren om met de

les mee te doen;

- we houden bij aankomst, tijdens de les en bij vertrek 1,5 meter afstand van elkaar;

- we volgen de RIVM basisregels;

- neem je eigen materiaal mee, een yogamat, zitkussen, deken etc.

- (glim)lachen, hardop lachen, vriendelijk zijn en genieten van de les is natuurlijk helemaal ok om te doen en goed voor je gezondheid.

Verder is en blijft ontspanning broodnodig, wanneer je ontspannen bent kan het immuunsysteem optimaal zijn werk doen.