top of page

Sunflower Yoga, de yogapraktijk van Willemien Lievense uit Middelburg

In de AGENDA op deze site vind je meer informatie over mijn yogalessen tijdens de ZOMERVAKANTIE, Yoga op het gras (in Klarenbeek) en ook yogalessen op camping De Oosthoek in Aagtekerke.

In mijn lessen staan de adem, ontspanning, zachtheid, tijd voor jezelf en bewegen met aandacht centraal. Spreekt dit je aan?
Ik geef Hatha Yoga en Restorative Yoga lessen op verschillende locaties en tijdstippen in Middelburg. Op maandagmiddag geef ik een yogales in Westkapelle bij 'De Koster'. Op aanvraag geef ik ook lessen/workshops op andere locaties. Ook het volgen van een privé yogales behoort tot de mogelijkheden.

Hatha yoga

Hatha yoga richt zich zowel op het lichaam als op de geest. Bij Hatha Yoga voeren we op een rustige, aandachtige manier bewegingen uit en nemen yogahoudingen aan. Ook doen we adem- en ontspanningsoefeningen. Lees meer over Hatha yoga bij Sunflower Yoga.

Restorative yoga

Restorative Yoga is een herstellende vorm van yoga waarbij je lang in de verschillende (zittende en liggende) yogahoudingen verblijft. Ongeveer 10 minuten (soms wel 15 minuten) per houding. Je lichaam krijgt zachte ondersteuning door dekens en kussens. Hiermee nodig je het lichaam uit om te verzachten, spanningen los te laten en diep te rusten, waardoor herstel kan plaatsvinden. Niet alleen je fysieke lichaam, maar het hele systeem van lichaam, geest, ziel. Lees meer over Restorative yoga bij Sunflower Yoga.

Privélessen

Sinds september 2021 geef ik nu ook privé yogalessen, 1 op 1 bij Padma. Mocht jij behoefte hebben aan ontspannen bewegen, maar je ziet dit (nog) niet zitten in een groep? of je hebt een speciale vraag, dan kunnen we ook samen yoga beoefenen. We kijken dan waar jouw behoefte/vraag ligt en gaan dan samen aan de slag. 
Tijdens deze lessen kan ik allerlei vormen inzetten, yoga oefeningen, oefeningen uit de adem en ontspanningsmethode Van Dixhoorn,
Skeletal Breathing Yoga, meditatie, Restorative Yoga.

Workshops en andere activiteiten

Naast de wekelijkse lessen geef ik ook regelmatig workshops rond yoga, ademhaling en meditatie. Houd voor deze extra activiteiten de agenda van deze website in de gaten.

Wil je ervaren of Sunflower Yoga bij jou past?

Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of een proefles. De kosten van een proefles Hatha yoga zijn € 10,-- (in september zijn de proeflessen voor hatha yoga gratis) een proefles Restorative Yoga kost € 15,--. Instromen halverwege het seizoen behoort zeker tot de mogelijkheden, dus neem gerust contact op.

Sunflower Yoga is VYN-erkend

Zowel mijn opleiding tot yogadocent als mijn specialisaties zijn erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (kortweg (VYN).

Cursisten over de lessen bij Sunflower Yoga:

“Wij vinden de yogalessen van Willemien heel plezierig. Er is een aangename en ontspannen sfeer en er worden duidelijke aanwijzingen gegeven, met aandacht voor ieders mogelijkheden. Ons doel om wat soepeler te worden is gerealiseerd en gaan graag door met de lessen.”

“Vanaf 2011 volg ik yogalessen bij Willemien, in verschillende groepen en ervaar haar lessen als zeer aangenaam. Tijdens en na de lessen voel ik me heel prettig en kan ik me er van te voren al op verheugen. Willemien haar inlevingsvermogen is helpend, zo zie je geen enkele oefening als onmogelijk. Door haar humor is er geen plaats voor opgelegde zwaarwichtigheid en de stilte wordt zo af en toe op een aangename manier doorbroken.”

"Sinds september 2021 volg ik lessen bij Willemien en ik kijk er iedere keer naar uit om naar de les toe te gaan, ik vind het heerlijk. Had van tevoren niet gedacht dat yoga iets voor mij zou zijn. Ik dacht dat het voor mij misschien te 'zweverig' zou zijn. De lessen helpen me te leren hoe ik kan ontspannen/met spanningen om te gaan."

"Heerlijk ontspannen en voel in de lessen zo heel veel liefde voor mijn lichaam."

Sunflower Yoga en Privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe Privacy wet in werking. Klik hier voor de privacyverklaring van Sunflower Yoga.

bottom of page