Zaterdag 8 februari YOGA EN KLANK in 't Pand

Voor iedereen die een heerlijk ontspannen middag wil hebben. Deze middag begint met een uur hatha yoga, gegeven door Willemien. Deze les is gericht op het hartchakra en zal voor de meeste mensen goed te volgen zijn (zowel met als zonder yoga ervaring). Na deze les is er een pauze met thee en iets lekkers. Dan volgt het klankconcert van een uur, gegeven door Jasperina Statema (www.happy2feet.nl). Het concert breng je liggend door op je matje (als een extra lange eindontspanning na de yogales). En voel, beleef en ervaar je wat de klanken van de klankschalen, gongs, oceandrums en nog veel meer instrumenten, met je doen.

Waar: 't Pand aan de Kerksteeg 5 te Middelburg (wijk 't Zand).

Wanneer: zaterdag 8 februari. Inloop 13.45 uur. Aanvang van 14 toto ongeveer 16.45 uur.
Kosten: € 35,00 p.p. inclusief thee met wat lekkers in de pauze.

Aanmelden: graag. Dit kan via yogamiddelburg@hotmail.com (Willemien Lievense) of via info@happy2feet.nl (Jasperina).

Wat neem je mee naar zo'n middag? Een badlaken of kleedje voor op de yogamat (matjes en meditatie kussens zijn aanwezig in de ruimte). Een fleecedeken om jezelf tijdens het klankconcert warm te houden en misschien een hoofdkussentje. De ruimte wordt heerlijk verwarmd met vloerverwarming, maar als je lang stil ligt of zit, koelt je lichaam toch af. Trek ook ruime, makkelijk zittende en warme kleding aan. Het lichaam gaat afkoelen als je lang ligt (of zit).
 

VRIJDAG 14 FEBRUARI EEN EXTRA RESTORATIVE YOGALES BIJ PADMA

Wees lief voor jezelf en kom naar de extra Restorative Yogales op vrijdag 14 februari (Valentijnsdag). Bij deze vorm van yoga omring je jezelf met zorgzame aandacht, warmte en zachtheid (van kussens en dekens). Ook door het trage tempo van de les en het langdurig verblijven in verschillende zittende en liggende yogahoudingen, nodig je het lichaam uit om spanning los te laten. En zo tot rust te komen. Aan het einde van de les krijg je een kopje thee, om rustig wakker te worden. Een ontspannen manier om aan het weekend te beginnen. Of misschien wil je dit wel KADO DOEN, aan iemand die wel wat extra zachtheid en ontspanning kan gebruiken.

Waar: bij Padma, Verwerijstraat 51a in Middelburg (naast het Mini-theater)

Wanneer: vrijdag 14 februari. Inloop 18.45 uur. Les is van 19.00 tot 20.30 uur.
Kosten: € 17,50 p.p. vooraf te betalen.
Aanmelden: is nodig en kan via yogamiddelburg@hotmail.com 

Wat neem je mee naar de les? 2 handdoeken, een kleedje (badlaken) voor op de yogamat. En trek ook ruime, makkelijk zittende en warme kleding aan. We bewegen weinig, het lichaam koelt dan af.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now