Bij Padma zijn de hatha yogalessen weer van start gegaan in de week van 31 augustus en de Restorative Yoga lessen zullen starten op woensdagavond 23 september.

 

In 't Pand starten de lessen op donderdag 17 september. Die dag is er een gratis proefles Hatha Yoga voor een nieuw te starten groep van 8.45 tot 10.00 uur. Daarna volgt de eerste van de wekelijkse lessen Restorative Yogales van 10.30 tot 12.00 uur.

VRIJDAG 18 SEPTEMBER WORKSHOP RESTORATIVE YOGA BIJ PADMA

Als je tot rust wilt komen en ontspannen aan het weekend wilt beginnen, kom dan naar deze workshop toe. Of als je kennis wilt maken met deze zachte vorm van yoga en overweegt om mee te doen aan de wekelijkse lessen op woensdagavond of donderdag morgen.
Bij deze vorm van yoga omring je jezelf met zorgzame aandacht, warmte en zachtheid (van kussens en dekens). Ook door het trage tempo van de les en het langdurig verblijven in verschillende zittende en liggende yogahoudingen, nodig je het lichaam uit om spanning los te laten. En zo tot rust te komen. Aan het einde van de les krijg je een kopje thee met iets lekkers, om rustig wakker te worden. Fijn om jezelf kado te doen, of misschien ken je iemand die ontspanning nodig heeft en die je dit KADO wilt geven.
Lees meer over Restorative Yoga op deze website onder het kopje 'De Lessen' en dan klik je op Restorative Yoga.

Waar: bij Padma, Verwerijstraat 51a in Middelburg (naast het Mini-theater)

Wanneer: vrijdag 18 september.
Inloop 18.45 uur. Les is van 19.00 tot 21.00 uur.
Kosten
: € 25,00 p.p. vooraf te betalen.
Aanmelden: is nodig en kan via yogamiddelburg@hotmail.com 

Wat neem je mee naar de les? 2 handdoeken, een kleedje (badlaken) voor op de yogamat, een fleecedeken en een (hoofd)kussentje. Trek ook ruime, makkelijk zittende en warme kleding aan. We bewegen weinig, het lichaam koelt dan af.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now