ZOMER YOGA BIJ PADMA

Vanaf 1 juli mag er weer yogales binnen in de zaal gegeven worden. Mijn bedoeling is om dan weer -zoals iedere zomer- een serie van 4 hatha yogalessen (Zomer Yoga bij Padma) te geven in de grote zaal, we zijn dan niet afhankelijk van het weer. Wellicht fijn voor mensen die deze zomer niet op vakantie gaan. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, na aanmelding voor de hele serie. Ervaring met yoga is niet nodig. 

Waar: bij Padma, Verwerijstraat 51a in Middelburg (naast het Mini-theater)

Wanneer: 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus van 19.30 tot 20.45 uur, inloop 19.15 uur. 
Kosten: € 50,-- voor de hele serie, vooraf te betalen.
Aanmelden: daar we binnen oefenen met 1,5 meter afstand tussen de deelnemers is de ruimte beperkt. De groep kan maximaal uit 12 personen bestaan. Het is dus nodig van te voren aan te melden. Dit kan via yogamiddelburg@hotmail.com  

Wat neem je mee naar de les? Als het voor jou goed voelt dan zou je jouw eigen yogamat, een badhanddoek (of een hammamkleed), een (fleece) deken en eventueel een meditatie kussentje of een kussentje om onder je hoofd te plaatsen, mee kunnen nemen naar de les. Verder zijn wel alle yoga attributen nog steeds aanwezig in de zaal en als het ok is voor jou, dan mag je daar natuurlijk gebruik van maken. De keuze is aan jou. 
Verder trek je ruime, makkelijk zittende kleding aan en neem je een vest mee en/of sokken die je aan zou kunnen trekken bij de eindontspanning. We eindigen de yogales altijd liggend, zodat de oefeningen rustig door kunnen werken in je hele systeem. Deze eindontspanning duurt ongeveer 10 tot 15 minuten, het lichaam kan dan afkoelen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now