top of page

ONTSPANNEN MET RESTORATIVE YOGA EN KLANK

Een middag met ontspanning d.m.v. een Restorative Yoga sessie gegeven door Willemien Lievense met Klanken van Jasperina Statema. Geef jezelf de gelegenheid om tot rust te komen. Door te vertragen, te verzachten en te verstillen, zo kunnen de klanken dieper doorwerken.

   

Wanneer: op zaterdagmiddag 24 februari van 13.30 tot 15.30 uur. De inloop is vanaf 13.15 uur.
Plaats: ’t Pand aan de Kerksteeg 5 in Middelburg (wijk 't Zand).
Kosten: € 35,-- inclusief een kopje thee na de sessie.
I.v.m. beperkte ruimte in de zaal graag tijdig aanmelden via: willemien71@hotmail.com of tel. nummer 06-28368141 of via Jstatema@zeelandnet.nl of tel.nr.06-22384108

Bij Restorative Yoga verblijven we langer in verschillende zittende en liggende yogahoudingen (ongeveer 10 min.). Het lichaam wordt tijdens deze houdingen ondersteund door dekens en kussens. En op die manier uitgenodigd om zachter te worden, spanningen los te laten en diep te rusten in de houdingen.
Eenmaal in een Restorative Yogahouding zal Jasperina gebruik maken van haar verschillende instrumenten waarvan de klanken diep kunnen doorwerken in lichaam, geest en in je energie.
Het bijzondere aan deze middag is dat deze zachte yogavorm wordt gecombineerd met klank.

Meer informatie over Restorative Yoga vind je op deze website onder het kopje 'de lessen - Restorative Yoga'.

Hierin lees je wat deze vorm van yoga inhoudt en wat het voor de docent persoonlijk heeft gedaan en nog steeds doet.
 

RESTORATIVE YOGA XL

Wil je extra lang rusten en diep ontspannen? 

Na de zomervakantie ga ik 1x per maand op woensdagavond een Extra Lange Restorative Yogales geven.

Bij deze zeer zachte en meditatieve vorm van yoga onder steun je je lichaam in de verschillende zittende en liggende houdingen met bolsters, dekens, kussens enz. om het lichaam zo comfortabel mogelijk te laten rusten en het uit te nodigen spanning los te laten. Als je van een doel zou willen spreken, dan is het doel om te komen van een toestand waarin je altijd maar bezig blijft en doet, naar een toestand van 'zijn'.

Deze lessen worden gegeven op de volgende data: 4 oktober, 1 november, 6 december, 10 januari, 7 februari, 6 maart, 3 april en 8 mei.

De les is van 19.15 tot 21.15 uur, inloop is vanaf 19 uur.

De kosten van deze Restorative Yoga XL zijn  € 25,-- per les, inclusief kopje thee na de les.

Deze lessen zijn inmiddels VOL.

bottom of page