VRIJDAG 27 MAART EXTRA LES RESTORATIVE YOGA BIJ PADMA

Deze workshop gaat niet door. Sunflower Yoga is gestopt met het geven van lessen en workshops bij Padma en in 't Pand vanwege de situatie met het Corona virus.

Wanneer de situatie het weer toelaat zal ik deze workshop opnieuw inplannen.

Mijn cursisten krijgen iedere week een Hatha Yoga les of een Restorative Yoga les toegestuurd via de mail, zodat ze thuis aan de slag kunnen gaan.

Als je tot rust wilt komen en ontspannen aan het weekend wilt beginnen, kom dan naar deze workshop toe.  Een mooie manier om kennis te maken met deze zachte vorm van yoga of als je eens extra lang wilt ontspannen. Bij deze vorm van yoga omring je jezelf met zorgzame aandacht, warmte en zachtheid (van kussens en dekens). Ook door het trage tempo van de les en het langdurig verblijven in verschillende zittende en liggende yogahoudingen, nodig je het lichaam uit om spanning los te laten. En zo tot rust te komen. Aan het einde van de les krijg je een kopje thee, om rustig wakker te worden. Een ontspannen manier om aan het weekend te beginnen. Of misschien ken je iemand die ontspanning nodig heeft en die je dit KADO wilt geven.

Waar: bij Padma, Verwerijstraat 51a in Middelburg (naast het Mini-theater)

Wanneer: vrijdag 27 maart. Inloop 18.45 uur. Les is van 19.00 tot 20.30 uur.
Kosten: € 17,50 p.p. vooraf te betalen.
Aanmelden: is nodig en kan via yogamiddelburg@hotmail.com 

Wat neem je mee naar de les? 2 handdoeken, een kleedje (badlaken) voor op de yogamat. En trek ook ruime, makkelijk zittende en warme kleding aan. We bewegen weinig, het lichaam koelt dan af.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now