JUBILEUM

YOGAPRAKTIJK SUNFLOWER YOGA bestaat deze zomer (2021) 10 jaar!!!

Voor mijn cursisten heb ik al leuke plannetjes bedacht, die ik in de loop van 2021 ga uitvoeren. Daar begin ik dit weekend mee op zondag 4 juli geef ik 2 gratis yogalessen voor mijn cursisten. 1 Hatha Yoga les van 10 tot 11 uur en een Restorative Yogales van 12.30 tot 14.00. Na iedere les is er koffie/thee met iets lekkers, het is tenslotte feest.

In september en oktober heb ik nog een aantal jubileum lessen in de planning voor mijn cursisten. 

Houd de agenda van deze site dus goed in de gaten, of mijn Facebook pagina, Willemien Lievense.

ZOMER

Alle lessen bij Padma worden volgens het lesrooster gegeven t/m 9 juli, daarna ga ik (o.a.) yogalessen verzorgen voor gasten van Camping Ons Buiten in Oostkapelle.

Van 26 juli t/m 10 augustus is de praktijk gesloten en zijn er helemaal geen yogalessen.

ZOMER YOGA BIJ PADMA

Zoals ieder jaar geef ik voor degenen die niet op vakantie gaan een serie van 4 (hatha) yogalessen, dit jaar op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Deze lessen zullen plaatsvinden op 11, 18 en 25 augustus en op 1 september. Kosten van deze serie zijn € 60,-- voor 4 lessen van 90 minuten per les, incl. thee aan het einde van de les. Vooraf aanmelden is echt nodig.

NA DE ZOMERVAKANTIE

In de week van 6 september zullen de lessen bij Padma weer van start gaan volgens het lesrooster.

De Corona crisis -die hopelijk nu achter ons ligt- heeft natuurlijk heel veel vervelende kanten, maar er zijn ook positieve kanten voor mij. 1 van die positieve ontwikkelingen is dat ik -sinds het voorjaar van 2020- de beschikking heb over een heleboel gefilmde Hatha en Restorative Yogalessen. Mocht je niet bekend zijn met yoga of met mij en mijn manier van lesgeven, dan zou je contact met mij op kunnen nemen voor een opname van een yogales. Ik kan je dan een link toesturen naar 1 van die filmpjes die afgeschermd staan op YouTube, zo kun je dan kennismaken met mijn manier van lesgeven en met yoga. 

Natuurlijk mag je me ook altijd contacten voor het maken van een afspraak voor een proefles in de zaal.

In september zijn de proeflessen gratis, daarna zijn de kosten € 10,--